[NWO_barcode.jpg]
Πρώτιστη σημασία δίνεται στην προσωπικότητα του ανθρώπου, που κατά την Ορθόδοξη Εκκλησία μας είναι ελεύθερη και ανεπανάληπτη. Η διά του ΑΜΚΑ αριθμοποίηση του ανθρώπου αλλοιώνει ανεπανόρθωτα την αξία και μοναδικότητα του ανθρωπίνου προσώπου.
Χάνεται το διά του Ιερού Μυστηρίου του Βαπτίσματος όνομα τού ανθρώπου και αριθμοποιούμενος μεταπίπτει στην «εμπράγματη» κατάσταση τής Νέας Εποχής. Από πρόσωπο γίνεται πράγμα και μάλιστα ελεγχόμενο σε κάθε βήμα του, σε κάθε αναπνοή του.

 Ήδη η αυτοσυνειδησία μας θυσιάζεται στο βωμό της παγκοσμιοποιήσεως. Η αριθμοποίηση του ανθρώπου επεκτείνεται και εμπεδώνεται σταθερά και αθόρυβα. Η έκδοση των νέων βιομετρικών διαβατηρίων προχωρεί κανονικά και επίκειται η έκδοση ηλεκτρονικών ταυτοτήτων στην Εύρωπαϊκή Ένωση.

[chipdees.jpg]
Οι επερχόμενες ηλεκτρονικές κάρτες και το σφράγισμα ή χάραγμα θα οριστικοποιήσουν την καταδυνάστευση της προσωπικότητος του ανθρώπου στις αρχές και στους κανόνες του Παγκοσμίου κράτους της Νέας Εποχής με ανώτατο άρχοντά της τον Αντίχριστο και «θριαμβευτικό» σύμβολό της το δυσώνυμο

Η εποχή μας πιστεύουμε ότι είναι σαφώς εσχατολογική. Ήδη φθίνοντος του 20ου αιίώνος οι διεθνείς εξελίξεις έδειξαν ότι νέα τάξη πραγμάτων άρχισε να επικρατεί. Ο κόσμος πρόκειται να «τακτοποιηθεί» πολύ σύντομα. Η νεοταξική κοινωνία δεν θα έχει πλέον προβλήματα! Ένας απόλυτος ολοκληρωτισμός στηριγμένος σε πανίσχυρους στρατιωτικούς και πολιτικοοικονομικούς συσχετισμούς δυνάμεων θα επιβληθεί σε πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο. Η εθνική και πολιτιστική ιδιοπροσωπία μας θα αφομοιωθεί στη χοάνη του νέου μεταλλαγμένου πολιτισμού, του ομογενοποιημένου παγκοσμίου πολιτισμού της Νέας Εποχής.
Η Νέα Εποχή έχοντας απώτερο στόχο την ένωση όλων των θρησκειών, την Πανθρησκεία, θα παρέχει την ιδεολογική και προ πάντων την θρησκευτική κάλυψη, που έχει ανάγκη η «Νέα Τάξη Πραγμάτων».


[180px-RFID_hand_1.jpg]

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ "ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ"

Image and video hosting by TinyPic

ΑΦΗΣΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

gnisios21@gmail.com