ΤΟΥΡΚΟΣ Ο "ΑΓΙΟΣ" ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!!ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ??

Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!! ΤΟΥΡΚΟΣ Ο "ΑΓΙΟΣ" ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!!ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ??Ο "ΙΕΡΕΑΣ¨ ΠΑΠΑ-ΑΝΘΗΣ!!


Τι ξεστόμισε ο παπα - Άνθης (πρόεδρος της Επιτροπής (Λαθρο-) Μεταναστών της Ελλαδικής Εκκλησίας) ανήμερα του Αγίου Νικολάου στον επίσημο Ραδιοσταθμό της Εκκλησίας; Μεταφέρω επί λέξει τα λόγια του για να μη λέτε ότι τον παρερμήνευσα ...;
ΤΙΜΟΘΕΟΣ ΑΝΘΗΣ:
«Μη ξεχνάμε πού είναι τα Μύρα της Λυκίας ...; Στην Τουρκία είναι η πόλη αυτή. Ως εκ τούτου, λοιπόν, κι Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ, αλλά ήταν όμως άνθρωπος του Χριστού»!


Ψάξαμε όλες τις εγκυκλοπαίδειες και τα συναξάρια, ρωτήσαμε τον κατ' εξοχήν ειδικό ιστορικό μελετητή κ. Άγγελο Σακκέτο...Σοβαρό άτομο βρήκατε χριστιανοί απολογητές!! Όλοι συμφωνούν πως ο Άγιος Νικόλαος εγνώριζε θαυμάσια Ελληνικά (γι' αυτό άλλωστε και πρωταγωνίστησε στην Α΄ Οικουμενική Σύνοδο το 325 μ.Χ. χαστουκίζοντας τον Άρειο!), και είχε γεννηθεί στην Ελληνικότατη πόλη της Μικράς Ασίας, Πάταρα. 
Η πόλις αυτή ήταν άντρο Ελληνισμού και είχε ιδρυθεί από τον γιό του Απόλλωνος τον Πάταρο, διέθετε φημισμένο Μαντείο και την είχαν ιδρύσει Κρήτες Δωριείς. Ούτε μία πηγή δεν αφήνει το παραμικρό υπονοούμενο πως ο Προστάτης των Ελλήνων Ναυτικών, Επίσκοπος Μύρων της Λυκίας, Άγιος Νικόλαος δεν ήταν Έλληνας. Μόνο ο λάτρης των Λαθρομεταναστών παπα - Τιμόθεος Άνθης υποστηρίζει δημοσίως τέτοιου μεγέθους αρλούμπα, με το επιχείρημα ότι σήμερα τα Μύρα της Λυκίας είναι περιοχή της Τουρκιάς!!!..Ναι ηταν Ελληνας και γκρέμιζε τα Ελληνικά έργα τέχνης!!Βρε ουσ!!

Ιερώνυμε τρέχα να ξυρίσεις εδώ και τώρα τον Τιμόθεο Άνθη, πρίν το πάρουν χαμπάρι οι Έλληνες Ναυτικοί και μπουκάρουν στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο για να ζητήσουν εξηγήσεις, που τουρκέψατε τον αγαπημένο τους Άγιο ...;
ΠΗΓΗ "Στόχος".

Και μαντεψτε σε ποια ενορια υπηρετει ο π.Τιμοθεος Ανθης;
ΣΤΗΝ ΑΓ.ΦΙΛΟΘΕΗ, εκει που κρυβοταν η Αγ Φιλοθεη και μαρτυρησε από το αγριο ξυλο που εφαγε από τους Μουσουλμανους.

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ "ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ"

Image and video hosting by TinyPic

ΑΦΗΣΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

gnisios21@gmail.com